Fiberglass rebar & bolong kanggo beton

Tuku rebar fiberglass

Rebar fiberglass digunakake ing saindenging jagad - ing AS, Kanada, Jepang lan negara-negara Eropa - wiwit taun 1970. Negara-negara progresif ing abad kepungkur ngerti manawa entuk bathi nggunakake fiberglass rebar. We nawakake rebar kanthi diameter 4 nganti 22 mm. Sampeyan bisa ngasilake rebar nganti 32 mm miturut panjaluk individu saka pelanggan.

Nguatake bolong fiberglass

Bolong komposit (fiberglass) digunakake kanggo nguatake jubin, dalan, bandara lan struktur beton liyane. Iki minangka pengganti bolong baja sing padha. Kita nawakake bolong kanthi bukaan beda: 50 * 50 mm, 100 * 100mm, 150 * 150 mm, 200 * 200 mm lan 300 * 300 mm. Sampeyan bisa ngasilake ukuran bukaan bolong nganti 400 * 400 mm miturut panjaluk individu saka pelanggan. Diameter kawat sing kasedhiya: 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm lan 8 mm. Diwenehake ing gulung utawa seprei.

Bolong kanggo bata utawa blok beton

Masonry bolong digunakake kanggo nguatake omah-omah saka blok lan bata. Dhiameter kawat - 2 mm. Disedhiyakake ing gulung kanthi sawetara opsi jembar - 20 cm, 25 cm, 33 cm utawa 50 cm. Yen sampeyan butuh jembar liyane, sampeyan bisa tuku gulung jembaré 1 m lan dithuk nganggo mesin nglereni.

Babagan awake dhewe

Sapa kita lan kaluwihane

KOMPOZIT 21 minangka salah sawijining produser paling gedhe ing Rusia. Kita ngasilake udakara rebar 4 mln meter lan 0.4 mln m2 taunan. Kauntungane yaiku: rega murah, kualitas bahan baku lan kontrol kualitas sing ketat. Kita ngirim produk ing saindenging jagad.

  • gambar Rebar kualitas apik

lampu bobot

Rumbangan Frp 8 kaping luwih entheng tinimbang baja, sing bisa nyuda bobot sakabehe struktur lan beban ing dhasar tanpa kelangan kekuwatan.

Eco-ramah

Frp rebar aman kanggo kesehatan manungsa lan ora ngemot radionuclides sing mbebayani. Keamanan produk kita dikonfirmasi kanthi sertifikat higienis.

Ngirit nganti 50%

Sampeyan nyata bisa ngasilake udhara sanajan sampeyan mbayar logam kanthi diameter rebar sing padha. Kajaba iku, yen sampeyan nimbang muter kanthi kekuwatan tabungan bakal nganti 50%.

Simpen biaya pengiriman

Sampeyan nyimpen kiriman amarga bobot rebar sing entheng. 3000 meter frar rebar pas karo sepur mobil. Iki jumlah cukup kanggo ngiyatake dhasar papak saka omah ukuran medium.

Efisiensi energi

Sampeyan bakal nyuda biaya kanggo njaga bangunan. Bangunan sing dikuatake nganggo rebar fiberglass mbutuhake dadi luwih panas tinimbang sing dipasang kanthi baja baja.

kekiatan

Sampeyan mbangun pirang-pirang taun! Amarga resistensi kimia lan korosi sing dhuwur kanggo nguatake bahan komposit, urip layanan rebar fiberglass konkrit luwih saka 100 taun (dibandhingake karo analog baja).

Dielektrik

Sampeyan nggunakake pigura waja saka dielektrik sing ora nganggo listrik, lan sampeyan bisa nambah transparansi radio lan nyuda pengaruh kolom elektromagnetik

Konduktivitas termal sithik

Sampeyan nggawe bangunan tanpa "kreteg kadhemen", amarga peneguhan orat ora tumindak panas, ora kaya baja. Kanggo negara-negara sing ana iklim sing adhem, masalah kerugian panas lan pembekuan tembok, jubin lan dhasar luwih penting.

gampang instalasi

Sampeyan wis gampang proses nglereni lan soyo tambah lan nyuda biaya pegawe. Sapa wae buruh bisa ngatasi rebar frp kanthi piranti lan upaya minimal.

Napa milih rebar fiberglass?

gambar

Harga murah

Kita ngasilake plastik ing Rusia lan mung nggunakake bahan baku berkualitas saka pabrikan utama ing saindenging jagad. Amarga optimalisasi siklus produksi lan kemampuan produksi, mula biaya produke luwih murah. Iki duwe bathi kanggo sampeyan.

gambar

Pengiriman ing saindenging jagad

Kita bakal milih cara transportasi sing paling trep lan murah lan ngatur kiriman menyang endi wae ing planet.

gambar

Volume produksi dhuwur

Dhiameter sing dibutuhake mesthi kasedhiya, amarga kita operasional 24/7.

Fiberglass Rebar Vs Steel Rebar

Fbarerglass rebar

0.32 $/ saben meter (10 rebar)

  • Rintangan Korosi. Tahan bahan kimia lan stabil nalika dicelupake ing banyu.
  • Kekuwatan Minumum valuse yaiku 1000 MPa.
  • Bobot. 8 kaping luwih murah tinimbang baja. Gampang ngeterake.
  • Instalasi. Gampang dipotong. Ora ana welding dibutuhake.
  • Properti termal. Ora tumindak panas. Konduktivitas termal - 0.35 W / m * ° C.
  • Biaya. Rega murah, pangiriman murah lan umur layanan dawa, sing kabeh nyuda biaya proyek.
  • Konduktivitas Listrik. Ora tumindak listrik.
  • Transparan EMI / RFI. Aja ngganggu sinyal radio lan jaringan nirkabel. Apik kanggo wilayah sing duwe radar, antena, lemari listrik lan kamar MRI.
  • Modulus Kelenturan - 55 GPa

Rebar baja

1.03 $/ saben meter (10 rebar)

  • Oksidasi lan karat bisa uga. Mbusak lapisan protèktif ing lingkungan sing bisa corrosive.
  • Kekuwatan tegangan - 390 MPa.
  • Sampeyan butuh peralatan khusus kanggo ngangkat lan truk gedhe kanggo transportasi.
  • Welding lan nglereni nganggo alat khusus dibutuhake.
  • Nindakake panas. Koefisien konduktivitas termal 12 kaping luwih dhuwur - 25 W / m * ° C.
  • Biaya perawatan sing dhuwur
  • Nglakoni listrik
  • Ngganggu sinyal EMI / RFI.
  • Modulus Kelenturan - 200 GPa