Armë dhe rrjetë me fije qelqi për beton

Bleni shirita me lesh xhami

Armatura me lesh xhami përdoret në të gjithë botën - në SH.B.A., Kanada, Japoni dhe vendet Evropiane - që nga viti 1970. Vendet progresive në shekullin e kaluar kuptuan se sa përfitime mund të sjellë përdorimi i armëve të tekstilit me xham. Ne ofrojmë armaturë me diametra nga 4 në 22 mm. Theshtë e mundur të prodhoni armaturë deri në 32 mm me kërkesë individuale të klientit.

Rrjeti përforcues i tekstil me fije qelqi

Rrjeta e përbërë (tekstil me fije qelqi) përdoret për të përforcuar dyshemetë, rrugët, aeroportet dhe strukturat e tjera prej betoni. Ky është një zëvendësim po aq i fortë i një rrjete çeliku. Ne ofrojmë një rrjetë me hapje të ndryshme: 50 * 50 mm, 100 * 100 mm, 150 * 150 mm, 200 * 200 mm dhe 300 * 300 mm. Theshtë e mundur të prodhohet madhësia e hapjes së rrjetës deri në 400 * 400 mm me kërkesë individuale të klientit. Diametrat e telit në dispozicion: 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm dhe 8 mm. Jepet në role ose fletë.

Mesh për tulla ose blloqe betoni

Rrjeta e muratuar përdoret për të përforcuar muraturën e shtëpive nga blloqet dhe tullat. Diametri i telit - 2 mm. Furnizohet në rrotulla me disa mundësi gjerësish - 20 cm, 25 cm, 33 cm ose 50 cm. Nëse keni nevojë për një gjerësi tjetër, mund të blini një rrotull me gjerësi 1m dhe ta prisni me pincë prerëse.

Rreth nesh

Kush jemi dhe avantazhet tona

KOMPOZIT 21 është një nga prodhuesit më të mëdhenj në Rusi. Ne prodhojmë mbi 4 mln metra rebar dhe 0.4 mln rrjetë vjetore. Përparësitë tona janë: çmime të ulëta, cilësi të lartë të lëndëve të para dhe kontroll të rreptë të cilësisë. Ne ofrojmë produkte në të gjithë botën.

 • Imazh Rebar me cilësi të lartë

Pesha të lehta

Rebar Frp është 8 herë më i lehtë se çeliku, i cili zvogëlon peshën e përgjithshme të strukturës dhe ngarkesën në themel pa humbje të forcës.

Eko-miqësore

Rebar frp është i sigurt për shëndetin e njeriut dhe nuk përmban radionuklide të dëmshme. Siguria e produktit tonë konfirmohet nga çertifikata higjienike.

Ruaj deri në 50%

Ju zvogëloni në mënyrë të konsiderueshme skostot edhe nëse subvenciononi metalin me të njëjtin diametër rebar. Për më tepër, nëse merrni parasysh ripagimin me forcë, kursimet do të arrijnë deri në 50%.

Kurseni koston e transportit

Ju kurseni në dorëzim për shkak të peshës së lehtë të rebar. 3000 metra shirita frp futen në bagazhin e një makine. Kjo sasi është e mjaftueshme për të forcuar themelet e pllakave të një shtëpie të mesme.

Efikasitetit të energjisë

Do të ulni shpenzimet për mirëmbajtjen e ndërtesës. Ndërtesa e përforcuar me shirita tekstil me fije qelqi kërkon më pak ngrohje se ajo me përforcim çeliku.

Qëndrueshmëri

Ju ndërtoni për shumë vite! Për shkak të rezistencës së lartë kimike dhe korrozionit të materialeve të përbërë përforcues, jeta e shërbimit të shiritave të tekstil me fije qelqi në beton është mbi 100 vjet (krahasuar me analogët e çelikut).

jopërçues

Ju përdorni një kornizë të blinduar nga një dielektrik që nuk bën energji elektrike, dhe kështu ju merrni një rritje të transparencës në radio dhe zvogëloni ndikimin e fushave elektromagnetike

Përçueshmëri e ulët termike

Ju ndërtoni një ndërtesë pa "ura të ftohta", sepse përforcimi i tekstil me fije qelqi nuk bën nxehtësi, ndryshe nga çeliku. Për vendet me klimë të ftohtë, problemi i humbjeve të nxehtësisë dhe ngrirjes së mureve, dyshemeve dhe themeleve është veçanërisht urgjent.

Instalim të lehtë

Ju thjeshtoni procesin e prerjes dhe montimit dhe zvogëloni kostot e punës. Do punëtor mund të trajtojë frenat frp me një grup minimal mjetesh dhe përpjekjesh.

Pse të zgjidhni rebarin tonë të qelqit?

Imazh

Cmime te uleta

Ne prodhojmë armë plastike në Rusi dhe përdorim vetëm lëndë të parë me cilësi të lartë nga prodhuesit kryesorë në botë. Për shkak të optimizimit të cikleve të prodhimit dhe prodhueshmërisë, kostoja e produkteve tona është më e ulët. Kjo është fitimprurëse për ju.

Imazh

Transporti në të gjithë botën

Ne do të zgjedhim mënyrën më të përshtatshme dhe të lirë të transportit dhe do të organizojmë shpërndarjen në çdo pikë të planetit.

Imazh

Vëllimi i lartë i prodhimit

Diamerët e kërkuar janë gjithmonë në dispozicion, sepse ne veprojmë 24/7.

Tekstil me fije qelqi Rebar Vs Rebar çeliku

Shirita tekstil me fije qelqi

$ 0.7/ për metër (rebar 10 mm)

 • Rezistenca ndaj korrozionit. Rezistent ndaj gamës së gjerë të kimikateve dhe i qëndrueshëm kur zhytet në ujë.
 • Forcë. Valuse minumum është 1000 MPa.
 • Pesha. 8 herë më pak se çeliku. Transport i lehtë.
 • Instalimit. Lehtë për tu prerë. Nuk kërkohet saldim.
 • Karakteristikat termike. Nuk sjell nxehtësi. Përçueshmëria termike - 0.35 W / m * ° C.
 • Kosto. Pricemimi i ulët, shpërndarja e lirë dhe jeta e gjatë e shërbimit, të cilat në përgjithësi ulin koston e projektit.
 • Përçueshmëria elektrike. Nuk drejton energji elektrike.
 • Transparenca e IKE / RFI. Mos ndërhyni me sinjalet radio dhe rrjetet pa tel. E shkëlqyeshme për zonat me radarë, antena, dollapë elektrikë dhe dhoma MRI.
 • Moduli i Elasticitetit - 55 GPa

Rebar çeliku

$ 2.21/ për metër (rebar 10 mm)

 • Oksidimi dhe gërryerja janë të mundshme. Kërkon një shtresë mbrojtëse në mjedise gërryese.
 • Forca e tensionit - 390 MPa.
 • Ju mund të keni nevojë për pajisje speciale për ngritje dhe një kamion të madh për transport.
 • Kërkohet saldimi dhe prerja me mjete të posaçme.
 • Përcjell nxehtësinë. Koeficienti i përçueshmërisë termike është 12 herë më i lartë - 25 W / m * ° C.
 • Kosto e lartë e mirëmbajtjes
 • Kryen energji elektrike
 • Ndërhyn në sinjalet EMI / RFI.
 • Moduli i Elasticitetit - 200 GPa