Fbarerglass rebar & bolong pikeun beton

Dibeuli rebar serat

Rbar Fiberglass dianggo di sakumna dunya - di AS, Kanada, Jepang sareng nagara Éropa - ti saprak 1970an. Nagara-nagara kutang dina abad kamari sadar kumaha pedah manpaat tina bahan hampang fiberglass tiasa dibawa. Kami nawiskeun rebar nganggo diaméter tina 4 ka 24 mm.

Ngukuhkeun deui serat gawai

Campuran (fiberglass) bolong dianggo pikeun nguatkeun lanté, jalan, bandara sareng struktur beton sanésna. Ieu mangrupakeun gaganti bolong anu sami. Kami nawiskeun bolong sareng bukaan anu béda: 50 * 50 mm, 100 * 100mm sareng 150 * 150 mm. Diaméter kawat anu sayogi: 2 mm, 2.5 mm, 3 mm, 4 mm sareng 5 mm. Disayogikeun dina gulungan atanapi sepré.

Bolong pikeun bata atanapi blok beton

Liang masonry dianggo pikeun nguatkeun masonry imah tina blok sareng diameter bata.Wire - 2 mm. Kualitas gulung sareng sababaraha pilihan lebar - 20 cm, 25 cm, 33 cm atanapi 50 cm. Upami anjeun peryogi lebar sanés, anjeun tiasa mésér gulung 1m-lebar sareng motong sareng tangerang.

Tentang Kami

Saha urang sareng kauntungan urang

KOMPOZIT 21 mangrupikeun salah sahiji produser panglegana di Rusia. Urang ngahasilkeun langkung ti 4 mln meter rebar sareng 0.4 mln m2 bolong taunan. Kauntungan kami nyaéta: harga murah, bahan baku kualitas luhur sareng kontrol kualitas anu ketat. Urang nganteurkeun produk di sakumna dunya.

  • gambaran Rebar kualitas luhur

beurat cahya

Rbar rebu nyaéta 8 kali langkung hampang dibanding baja, anu ngirangan beurat tina struktur umum sareng beban dina pondasi tanpa kaleungitan kakuatan.

-Eco ramah

Rbar rebo aman pikeun kasehatan manusa sareng henteu ngandung radionuclides ngabahayakeun. Kasalametan produk kami dikonfirmasi ku sertipikat higienis.

Jimat dugi ka 50%

Anjeun sacara signifikan ngirangan paguneman sanajan anjeun ngaluarkeun logam kalayan diaméter anu sami. Sumawona, upami anjeun nganggap uap ku kakuatan tabunganna bakal dugi ka 50%.

Simpen ongkos pengiriman

Ngalamar kiriman anjeun kusabab beurat rebar. 3000 méter tina rebar frp pas kana kalapa mobil. Kuantitas ieu cekap pikeun nguatkeun yayasan papak tina ukuran imah médium.

efisiensi énergi

Anjeun bakal ngirangan artos pikeun pangropéa gedong. Wangunan anu dikuatkeun sareng bahan rebar fiberglass ngabutuhkeun kirang pemanasan tibatan hiji nganggo tulangan baja.

kakuatan keur nahan

Anjeun ngawangun mangtaun-taun! Kusabab résistansi kimia sareng korosi anu luhur pikeun nguatkeun bahan komposit, jasa hirup serat rebar orat dina beton leuwih ti 100 taun (dibandingkeun sareng analog baja).

diéléktrik

Anjeun nganggo pigura perisai tina diéléktrik anu henteu ngalaksanakeun listrik, sareng anjeun janten nambahan transparansi radio sareng ngirangan pangaruh médan éléktromagnétik

Konduktivitas termal rendah

Anjeun ngawangun gedong tanpa "sasak tiis", sabab tulangan orat henteu ngalaksanakeun panas, teu siga baja. Pikeun nagara anu iklim anu tiis, masalah karugian panas sareng katirisan témbok, lantai sareng pondasi utamina mendesak.

instalasi gampang

Anjeun mempermudah prosés motong sareng ningkat sareng ngirangan biaya tanaga gawé. Sakur pagawe tiasa ngadamel frp rebar ku sakedik parangkat jeung usaha anu minimal.

Naha milih genterglass rebar kami?

gambaran

Harga anu rendah

Kami ngahasilkeun kapal rebar plastik di Rusia sareng nganggo bahan baku anu kualitasna luhur ti pabrik dunya. Kusabab optimalisasi siklus produksi sareng pabrik, biaya produk urang langkung handap. Ieu nguntungkeun kanggo anjeun.

gambaran

Pengiriman di dunya

Kami bakal milih cara transportasi anu pangmerenahna sareng murah sareng nyusun pangiriman ka unggal tempat pangeusina.

gambaran

Volume produksi tinggi

Dhasar anu diperyogikeun teras diperyogikeun, kusabab kami ngoperasikeun 24/7.

Fiberglass Rebar Vs Baja Rebar

Fbarerglass rebar

$ 0.63/ per meter (10 mm rebar)

  • Rintangan Korosi. Nolak kana rupa-rupa bahan kimia sareng stabil nalika diubaran dina cai.
  • Kakuatan. Minumum valuse mangrupikeun 1000 MPa.
  • Beurat. 8 kali langkung handap tina baja. Gampang ngangkut.
  • Pamasangan. Gampang motong. Henteu kénging las.
  • Pasipatan termal. Teu ngalaksanakeun panas. Konduktivitas termal - 0.35 W / m * ° C.
  • Biaya. Harga murah, pangiriman murah sareng umur panjang jasa, anu sacara umum ngirangan biaya proyek.
  • Kondukték Eléktro. Henteu kéngingkeun listrik.
  • EMI / RFI Transparansi. Teu ngaganggu sinyal radio sareng jaringan nirkabel. Saé kanggo daérah sareng radar, antena, kabinet listrik sareng kamar MRI
  • Modulus élastisitas - 55 GPa

Baja rebar

$ 0.85/ per meter (10 mm rebar)

  • Oksidasi sareng korosi tiasa dilaksanakeun. Ngabutuhkeun palapis pelindung dina lingkungan korosip.
  • Kakuatan tensile - 390 MPa.
  • Anjeun panginten peryogi alat khusus kanggo angkat sareng treuk ageung pikeun transportasi.
  • Welding sareng motong sareng alat khusus anu diperyogikeun.
  • Ngalaksanakeun panas. Koefisien konduktivitas termal 12 kali langkung luhur - 25 W / m * ° C.
  • Biaya pangropéa luhur
  • konduktor listrik
  • Ngaganggu sinyal EMI / RFI.
  • Modulus élastisitas - 200 GPa